Zodra we de beelden verwerkt hebben in een off-line montage leggen we deze eerst aan u voor. Een moment om samen te bespreken of we de goede accenten hebben gelegd. Na uw goedkeuring volgt de finishing touch met beeldeffecten, titels, muziek en voiceover. Zo ontstaat er een eindproduct.

Dat gebeurt allemaal stapsgewijs waardoor u maximaal zicht hebt op wat het gaat worden.

De muziek? We beschikken over een zeer ruime database van zeer verschillende componisten, gespecialiseerd op videogebied. De muziekkeuze is vrij van Buma/Stemra-rechten. Dat werkt voor u en voor ons wel zo plezierig.

Ook op het gebied van commentaarstemmen kunnen wij u via een geluidsstudio een ruime keuze bieden, zowel in het Nederlands als in elk gewenste buitenlandse taal.

Tot slot volgt de vertaalslag naar het medium. We kunnen (interactieve) DVD’s voor u maken, maar meer nog zetten we het om naar een internetbestand waarbij de bronkwaliteit behouden blijft.

Onze ervaring is dat distributie via internet niet alleen goedkoop is, maar u ook flexibel maakt. Koppeling met website, met social media of is er een nieuwe versie? Geen probleem! Uw klanten krijgen het allemaal op een presenteerblaadje.